Wigilijki firmowe

Zdystansuj się od służbowych spraw, zamknij komputer i spróbuj spędzić czas offline. Oczywiście nie sam! Do wspólnego świętowania Bożego Narodzenia zaproś swoich współpracowników, kontrahentów, partnerów biznesowych. To doskonała okazja, aby połamać się opłatkiem, zasiąść wspólnie do tradycyjnej uczty i spędzić czas inaczej niż tylko za biurkiem.

W Starym Folwarku organizujemy eventy dla firm, które mogą trwać nawet całą noc. Zarezerwuj je razem z noclegami i atrakcjami dodatkowymi – kuligiem, ogniskiem na śniegu lub innymi, które znajdziesz w naszej ofercie. A jeżeli na miejsce spotkania przy wigilijnym stole wybierzesz swoje biuro, zleć nam przygotowanie cateringu. Dostarczymy na wskazany adres apetyczne uszka z barszczem, pierogi z leśnymi grzybami i kapustą, ryby  oraz inne dania, które na pewno spotkają się z zachwytem współbiesiadników.

Skontaktuj się i poznaj ofertę wigilijek firmowych. Mamy duże doświadczenie w organizowaniu eventów biznesowych, które pozostają w pamięci uczestników na lata.

Menu #1

  • Zupa krem z borowików z krążkami cebulowymi
  • Pierogi fasolowe z sosem cebulowym
  • Kapusta z grochem
  • Karp z złocistej panierce z cebulką i rodzynkami
  • Kompot z suszonych owoców
  • Woda z cytryną, kawa, herbata wraz z dodatkami
  • Ciasto domowe – dwa rodzaje
Zarezerwuj termin i poznaj cenę

Menu #2

  • Barszcz czerwony na leśnych grzybkach z uszkami
  • Filet z miruny w złocistej panierce z korzennym sosem
  • Groch z kapustą z odrobiną czosnku i majeranku
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Zapiekane pierogi z farszem fasolowym polane sosem winno-cebulowym
  • Śledź w salsie jogurtowo-musztardowej podany na chrupiącej grzance
  • Rożki z ciasta francuskiego z łososiem wędzonym i suszonymi pomidorami
  • Dorsz po węgiersku
  • Pieczywo na naturalnym zakwasie
  • Pieczone jabłka z cynamonem
  • Piernik korzenny
  • Makowiec na kruchym cieście
  • Kawa, herbata wraz z dodatkami
  • Kompot z suszonych owoców
Zarezerwuj termin i poznaj cenę

Menu #3

  • Zupa krem z podgrzybków z krążkami cebulowymi
  • Karp smażony z cebulką z rodzynkami podany na kaszy perłowej
  • Gołąbki Babci Stasi z kaszą gryczaną, grzybami leśnymi z sosem śmietanowo-rozmarynowym
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Kluseczki z makiem i bakaliami
  • Śledź w śmietanie z pomarańczami, goździkiem i granatem
  • Pstrąg faszerowany kozim serem z nutką pietruszki i czosnkiem z pieca, okraszony bakaliami
  • Terrina z ciasta francuskiego z wędzonym łososiem i blanszowanymi warzywami
  • Sałatka jarzynowa garnirowana jajkiem z musem pieczarkowym
  • Deska ryb wędzonych w Folwarcznej Wędzarni
  • Deska serów domowych z konfiturą z czerwonej cebuli
  • Pieczywo na naturalnym zakwasie
  • Serniko-makowiec
  • Pieczone jabłka z nadzieniem marcepanowym
  • Sernik świąteczny
  • Kawa, herbata wraz z dodatkami
Zarezerwuj termin i poznaj cenę

Dodatkowo:

  • Oprawa muzyczna
  • Dekoracja świąteczna
  • Możliwość zamówienia koszów prezentowych (dodatkowa opłata)

Do dyspozycji:

  • Przestronna i elegancka Sala Bankietowa dla 120 osób
  • Nowo otwarta sala Stara Stajnia dla 80 osób
  • Kameralne wnętrze Folwarcznego Pubu dla około 30 osób

Istnieje możliwość zamiany dań rybnych na dania mięsne lub wegańskie.

Zainteresowała Cię nasza oferta?

Skontaktuj się z nami i poznaj ofertę cenową
Jesteśmy do Twojej dyspozycji

Róża Jurkowska-Maślak
+48 602 515 098

roza.jurkowska@gmail.com