Zdystansuj się od służbowych spraw, zamknij komputer i spróbuj spędzić czas offline. Oczywiście nie sam! Do wspólnego świętowania Bożego Narodzenia zaproś swoich współpracowników, kontrahentów, partnerów biznesowych. To doskonała okazja, aby połamać się opłatkiem, zasiąść wspólnie do tradycyjnej uczty i spędzić czas inaczej niż tylko za biurkiem.
W Starym Folwarku organizujemy eventy dla firm, które mogą trwać nawet całą noc. Zarezerwuj je razem z noclegami i atrakcjami dodatkowymi – kuligiem, ogniskiem na śniegu lub innymi, które znajdziesz w naszej ofercie. A jeżeli na miejsce spotkania przy wigilijnym stole wybierzesz swoje biuro, zleć nam przygotowanie cateringu. Dostarczymy na wskazany adres apetyczne uszka z barszczem, pierogi z leśnymi grzybami i kapustą, ryby oraz inne dania, które na pewno spotkają się z zachwytem współbiesiadników.
Skontaktuj się i poznaj ofertę wigilijek firmowych. Mamy duże doświadczenie w organizowaniu eventów biznesowych, które pozostają w pamięci uczestników na lata.
Menu #1
- Zupa krem z borowików z krążkami cebulowymi
- Pierogi fasolowe z sosem cebulowym
- Kapusta z grochem
- Karp z złocistej panierce z cebulką i rodzynkami
- Kompot z suszonych owoców
- Woda z cytryną, kawa, herbata wraz z dodatkami
- Ciasto domowe – dwa rodzaje
Menu #2
- Barszcz czerwony na leśnych grzybkach z uszkami
- Filet z miruny w złocistej panierce z korzennym sosem
- Groch z kapustą z odrobiną czosnku i majeranku
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Zapiekane pierogi z farszem fasolowym polane sosem winno-cebulowym
- Śledź w salsie jogurtowo-musztardowej podany na chrupiącej grzance
- Rożki z ciasta francuskiego z łososiem wędzonym i suszonymi pomidorami
- Dorsz po węgiersku
- Pieczywo na naturalnym zakwasie
- Pieczone jabłka z cynamonem
- Piernik korzenny
- Makowiec na kruchym cieście
- Kawa, herbata wraz z dodatkami
- Kompot z suszonych owoców
Menu #3
- Zupa krem z podgrzybków z krążkami cebulowymi
- Karp smażony z cebulką z rodzynkami podany na kaszy perłowej
- Gołąbki Babci Stasi z kaszą gryczaną, grzybami leśnymi z sosem śmietanowo-rozmarynowym
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Kluseczki z makiem i bakaliami
- Śledź w śmietanie z pomarańczami, goździkiem i granatem
- Pstrąg faszerowany kozim serem z nutką pietruszki i czosnkiem z pieca, okraszony bakaliami
- Terrina z ciasta francuskiego z wędzonym łososiem i blanszowanymi warzywami
- Sałatka jarzynowa garnirowana jajkiem z musem pieczarkowym
- Deska ryb wędzonych w Folwarcznej Wędzarni
- Deska serów domowych z konfiturą z czerwonej cebuli
- Pieczywo na naturalnym zakwasie
- Serniko-makowiec
- Pieczone jabłka z nadzieniem marcepanowym
- Sernik świąteczny
- Kawa, herbata wraz z dodatkami
Dodatkowo:
- Oprawa muzyczna
- Dekoracja świąteczna
- Możliwość zamówienia koszów prezentowych (dodatkowa opłata)
Do dyspozycji:
- Przestronna i elegancka Sala Bankietowa dla 120 osób
- Nowo otwarta sala Stara Stajnia dla 80 osób
- Kameralne wnętrze Folwarcznego Pubu dla około 30 osób
Istnieje możliwość zamiany dań rybnych na dania mięsne lub wegańskie.
Zainteresowała Cię nasza oferta?
Skontaktuj się z nami i poznaj ofertę cenową
Jesteśmy do Twojej dyspozycji
Jesteśmy do Twojej dyspozycji